RÓLUNK

Csillagmadár Kft.

Adószám: 13863247-2-43

Bankszámlaszám: OTP BANK   11742104-29905038

A Dunakeszi Nyomda munkatársai olyan szakemberekből áll, akik sokéves gyakorlati tapasztalattal, szaktudással állnak az Ön rendelkezésére. Közös célunk, a dekoráció és a nyomdai kivitelezést érintő igények kreatív módon, a lehető leghatásosabb, legjobb minőségben történő megvalósítása.

Szolgáltatásaink a dekoráció és a nyomdai munkákhoz kapcsolódó tevékenységek lehető legszélesebb körű lefedését célozza meg. Szívesen segítünk már meglévő ötletek megvalósításában, de ugyanekkora lelkesedéssel találjuk ki, a leghatékonyabb reklámozási formákat ügyfeleinknek.

A nyomtatáson túl, vállaljuk a nyomatok kihelyezését is. Ezeken kívül teljes autódekorációk felhelyezésével, külső és belső dekorálások kivitelezésével állunk ügyfeleink rendelkezésére. Fejlődésünk folyamatos, a jövőben további fejlesztéseket tervezünk és valósítunk meg.

Ügyfélbarát weboldalunknak köszönhetően, Ön könnyen, gyorsan és regisztráció nélkül tud ajánlatot kérni, vagy megrendelni a kívánt szolgáltatást. Reméljük, hogy Önt is mihamarabb az elégedett ügyfeleink körében tudhatjuk!

Tel.: +36 20 596 06 69

Cím: Dunakeszi, Fő út 104.

Nyitva: Hétfő-Péntek: 9-17 óráig

Írj nekünk!