google ontwitter onfacebook on

Reklám & Dekoráció - Tervezéstől a Kivitelezésig, az ország egész területén

Tel.: 06 20 596 0669  |  Cím: Dunakeszi, Fő út 104.  |  Nyitva: Hétfő-Péntek: 9-17 óráig

Akciós Hírlevélre

Feliratkozás

Amennyiben értesülni szeretne legújabb kedvezményeinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre!

FONTOS: Adatait nem használjuk fel más célra és harmadik fél felé nem adjuk tovább!

nyomdai arajanlat

kornyezettudat-dunakeszi-nyomda-budapest

megrendeles gombuj

ARCULAT, DESIGN
kep2 design arculat
 
A vállalati arculat kialakítása legalább olyan fontos, mint maga a tartalom, vagy a cég tevékenysége. Minden, a piacon működő cégnek, vagy terméknek, vagy akár kisvállalkozásnak az eladhatósága nagymértékben függ a cég arculatának minőségétől, és attól, hogy a tartalmat mennyire tükrözi az arculat. Az arculattervezés formába öntése a tartalomnak, és a kettőnek, együtt kell működnie. A vásárló, vagy célcsoport eléréséhez nélkülözhetetlen a forma, az arculattervezés. Ha egy minőségi szolgáltatás, vagy termék arculata nem egyezik a tartalommal, könnyen felejthetővé válik, de ez fordítva is igaz. A forma emlékezteti a vevőt  a kapott szolgáltatásra és egymáshoz kapcsolja a kettőt. Tehát az arculatterv lehetővé teszi a vevő és a szolgáltató közötti kapcsolatot, és, nem utolsó sorban a konkurenciától való különbözőséget.
 

 

Irodai alapcsomag

15.000 Ft

 

 

Irodai alap alkalmazások (fejléces, céges levélpapír, névjegy (névjegykártya), boríték).

 

Alap arculat, kisarculat

108.000 Ft-tól

 

Embléma, logó, arculati színek, betűcsalád, irodai alkalmazások (fejléces, céges levélpapír, névjegy, boríték, fax előlap), e-mail sablon.

 

Kisvállalkozói A csomag

155.000 Ft-tól

 

 

Alap arculat + 3 egyéb alkalmazás (mappa, szórólap, leporelló, meghívó, üdvözlőlap, címkék) - megállapodás szerint.

 

Kisvállalkozói B csomag

190.000 Ft-tól

 

 

Alap arculat + honlap tervezés.

 

Kiterjedt arculattervezés

Egyedi ár

 

A kisvállalkozói arculat csomagokon kívül egyedileg megbeszélt egyéb arculati elemeket is tartalmazhat, például honlap, webdesign, cégismertető, prospektus, brosúra, éves jelentés, ügyviteli nyomtatványok, hirdetési típustervek, illusztráció, dekoráció, zászlók, molinók, poszter, plakát, POS, POP elemek, display-k, eligazító, irányító táblák, céges autók dekorációja, munkaruhák, reklámajándékok stb.

 

Arculati útmutató, arculati kézikönyv

 

Egyedi ár

 

 

 A vizuális arculat alappilléreit (embléma, logó, arculati színek, betűcsalád) szigorú szabályok kialakításával, majd azok következetes betartásával kell alkalmazni a különböző arculati elemeken (mappa, szórólap, honlap stb.). Ezen szabályok együttese az arculati rendszerterv, amely elmondja, hogy a logót, illetve az arculati alapelemeket mikor, hogyan kell, lehet, vagy nem szabad alkalmazni.
Az arculati rendszer kialakítása, az arculati elemek megtervezése után a rendszer szabályait kodifikáljuk az arculati kézikönyvben (kisebb arculattervezés esetén arculati útmutatóban). Az arculati kézikönyv kis példányszámban sokszorosított kiadvány, amely garantálja, hogy az egységes cégarculatot szabályozó rend akkor is fennmaradjon, ha a későbbiekben nem a mi arculattervező stúdiónk végzi a cég grafikai tervezési munkáit. Ilyen esetekben az arculati kézikönyvet a tervező, kivitelező (nyomda, dekoratőr stb.) rendelkezésére kell bocsátani.
 
 
 

Arculat megújítása, redesign

 

Egyedi ár

 

 

Minden cég életében előfordulnak komoly változások: profilváltás, tulajdonosi szerkezet, piacok vagy a termékstruktúra változása stb. Ha komolyan gondoljuk a változást, akkor azt a piaci környezettel is közölnünk kell – meg kell újítani a cég arcát. A cégarculat karbantartása, megújítása keretében sor kerülhet az addig egyedileg, esetlegesen, különböző helyeken készült arculati elemek pl. különböző kiadványok, „személyre szabott” J névjegyek, meghívók stb. egységes arculati rendszerbe foglalására.

 

A feltüntetett árak az ÁFA-t nem tartalmazzák!

TERMÉKEINK

Autódekoráció | Katalógus | Itallap | Kiállítási eszköz | Kirakat dekoráció | Reklámtárgyak | Betűkivágás | Nagy Formátumú nyomtatás | Naptár | Névjegykártya | Reklámtábla | Matrica | Megállító tábla | Szórólap | Zászló | Molinó

SZOLGÁLTATÁSAINK

Digitális nyomdaipari gépeinknek köszönhetően, magánszemélyeknek, illetve kisebb és nagyobb vállalatoknak nyújtunk teljeskörű arculattervezést és kivitelezést, A-Z-ig az ország egész területén. Várjuk szíves jelentkezését!

KAPCSOLAT

Cím: 2120 Dunakeszi, Fő út 104.

Nyitva: H-P: 9-17 óráig

E-mail: Ajánlatkérés

Telefon: +36 20 596 0669 Budapest-Airport-Taxi-Transfer-Transport-Wien-Vienna-Bratislava-Kosice-Ljubljana-Zargeb-Prague-Graz-Austria-Slovakia-Hungary-Croatia-Slovenia Budapest-Airport-Taxi-Transfer-Transport-Wien-Vienna-Bratislava-Kosice-Ljubljana-Zargeb-Prague-Graz-Austria-Slovakia-Hungary-Croatia-Slovenia